Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

3. ANADOLU KİCK BOKS TURNUVASI KAHRAMANMARAŞ'TA BAŞLIYOR

 

3.6.2009 11:06:13

Organizasyonu tertipleyen Türkiye Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Malatya Kick Boks İl Temsilcisi Nurullah Ertaş, Kick Boks sporunu ülke genelinde profesyonel ve amatör boyutta kamuoyuna duyurmak amacıyla Anadolu turnuvaları düzenlediklerini söyledi.

 

 

İHA) - Ertaş, turnuvanın ilkini Malatya, ikincisini ise Elazığ'da düzenlediklerini ifade ederek, "3. Anadolu Kick Boks turnuvasını 19-21 Haziran tarihleri arasında Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde gerçekleştireceğiz. Anadolu'da bu güne kadar bu gibi turnuvaların düzenlenmeyişi bu illerdeki sporcuların ihtiyaç duyduğu tecrübe ve kaynaşma ortamının oluşmamasına sebep oluyordu.

Bu ihtiyacı ortadan kaldırmak ve Kick Boks sporunu yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediğimiz bu turnuvalar iyi bir alt yapı oluşturmuştur. Müsabakalar tüm tarafların karşılıklı iyi niyet, hoşgörü ve deneyim kazanma amaçlarını güttüğünden çok zevkli ve eğitici geçmektedir. Antrenörler sporcularının bilgi ve yeteneklerini görmekte, sporcular da müsabaka tecrübelerini arttırmaktadırlar.

Bu organizasyonlarda görev alan hakemler de bilgilerini tazelemiş ve daha fazla tecrübe kazanmış oluyorlar. Bu noktadan hareketle amaçlanan; 2009 yılı sonuna kadar daha fazla faaliyetin gerçekleştirilmesi, bu faaliyetlere maddi ve manevi yönden fedakarlık yapıp gelen tüm antrenör ve sporcuların bulundukları il ve ilçelerde de turnuvalar düzenlenip Kick Boks sporunun her bölgeye yayılması ve dostluk bağlarının gelişmesi ile birlikte kültür alışverişinin sağlanmasıdır. Kısa bir süreye sığdırılan iki büyük faaliyetin ardından zaman kaybetmeden iki buçuk ay içinde bir üçüncüsü yapılacaktır.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Salim Kayıcı'nın da destek verdiği ve bizim de yoğun tempo ile projeler yaptığımız bu turnuvalar Kick Boks sporu ile ilgilenen herkese tecrübe kazandıracak ve Kick Boks sporunun Türkiye'de daha üst seviyelere gelmesi sağlanacaktır. Ülkemizde kick boksun profesyonel ve amatör boyutunu tüm kamuoyu bilecektir. Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde tertiplenecek ve müsabakaların daha sağlıklı ve güzel geçmesi için gereken her türlü gayret gösterilecektir" dedi.

Müsabaka talimatları ise şöyle; Müsabakalar, semi contact, light contact ve full contact olmak üzere 3 branşta yapılacak. Müsabakalara davet edilen her il, belirtilen branşlarda her kiloda en fazla 2 kişi katılacaktır. Gireceği branş ve kilo kafile listesinde ayrı ayrı belirtilecektir. Herkes kendi imkanı ile katılacaktır ancak Gençlik ve spor müdürlükleri imkan dahilinde ödeme yapabilir. 400 kişilik kalma yeri ayarlanmış olup Kalma yerleri ücretsizdir, Hakemlerin tüm masrafları organizasyonca karşılanacaktır. Sıkıntı yaşamamak için katılacak kişi sayısı için her il kafile listesini en geç 15 Haziran 2009 tarihi mesai bitimine kadar Kahramanmaraş müdürlüğüne fax çekmeleri gerekmektedir. Müsabakaya, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Iğdır, Elazığ, Siirt, Tunceli, Sivas, Tokat. Bitlis, Bingöl, Kayseri, Yozgat, Kastamonu, Van, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye Hakkari, Şanlıurfa, Şırnak, Amasya, Kırşehir, Niğde, Kilis, Ankara, Kırıkkale, Konya, Antalya, Aksaray, Batman, Nevşehir ve Trabzon illerinden sporcular katılacak.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337935

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber